Українська правда

Сьомін: На "золото" "Металіст" може замахнутися вже в цьому сезоні

Сергей Шемшученко — 25 жовтня 2011, 08:40

В Україні не вперше виникає ситуація, коли в чемпіонаті з’вляється команда, здатна кинути виклик "Шахтарю" та "Динамо", але цього разу "Металіст" по-особливому стабільний, тому має хороші шанси на "золото".

Про це заявив "Спорт-Экспрессу в Украине" тренер конкурентів харківської команди - керманич київського "Динамо" Юрій Сьомін.

"Був би це останній тур, всі ми, від президента до гравців молодіжного складу, були б щасливі. Проте сезон у розпалі, йде складна боротьба у верхній частині таблиці, і все ще може змінитися - причому не раз", - почав росіянин.

"Всі три команди, які опинилися одна від одної на відстані витягнутої руки, мають рівні шанси на чемпіонство, тому наш вихід на перше місце - всього лише проміжний етап", - зазначив він.

Сьомін нагадав, що говорив про появу третьої сили в чемпіонату кілька років тому, коли в боротьбу за путівку в Лігу Чемпіонів намагався втрутитися не тільки "Металіст", а й "Дніпро".

"Чемпіонат явно виріс, ставши і сильнішим, і привабливішим для публіки. Дніпропетровці не дуже вдало розпочали сезон, а от харків'яни грають стабільно, не знаючи поразок у всіх турнірах". - каже тренер.

"На "золото" вони можуть замахнутися вже в нинішньому сезоні, якщо їм вистачить сил до останнього матчу", - вважає наставник "Динамо".