Українська правда

Григорчук: Футболу як такого не було, але хлопці - молодці

Сергей Шемшученко — 21 жовтня 2011, 22:59

"Чорноморець" - команда, в якої емоції інколи превалюють над розумом, а бажання заважає діяти, як вміють футболісти, але при цьому команда здатна перебудуватися по ходу матчу.

Про це після перемоги над "Олександрією" заявив головний тренер одеської команди Роман Григорчук.

"Емоції - позитивні. Ми раді, тому що сьогодні для нас результат був дуже важливий, три очки - заради цього ми були готові буквально на все. Можливо, ми навіть трохи переналаштувалися на цю гру і були трохи скуті, наш психологічний стан був не оптимальним. Але хлопці - молодці", - підкреслив він.

"Ця перемога зробить нас ще сильнішими, тому що ми відігралися і виграли, так що я думаю, що це дуже-дуже великий для нас крок. Але, в цілому, я думаю, що наша перемога сьогодні абсолютно закономірна, справедлива", - наголосив тренер.

За його словами, в перерві відбулася розмова і в цілому Григорчук вже бачив, що хлопці дуже налаштовані на серйозні зміни у другому таймі.

"Футболу як такого не було, було багато передач в боротьбу, десь не було логічних комбінацій, дій, прийняття рішень, - я думаю, що це пов'язано з тим, що командам, ну, я більше за свій колектив кажу, треба трошки ще підучитися, знаходити оптимальний старт, щоб показувати найкращі сторони і грати у футбол", - вважає він.

"Напевно, є якісь більш дрібні причини й інші причини, ми їх будемо розбирати, а зараз, напевно, не будемо вже про це говорити", - резюмував Григорчук, пише ua-football.com.