Українська правда

Спаллетті: "Раніше Луческу був скромніший"

Сергей Шемшученко — 18 жовтня 2011, 18:39

У матчі проти "Шахтаря" пітерський "Зеніт" має намір диктувати хід гри, а не відсиджуватися в обороні.

Про це на передматчевій прес-конференції заявив наставник "Зеніта" Лучано Спалетті.

"Якщо нам вдасться добитися результату - радіти буде вся Росія. У тому числі і нашому президентові буде приємно. Той факт, що він прийде завтра на стадіон говорить про те, що йому не байдужий спорт", - сказав він.

"Я тут трохи почитав, що сказав Луческу перед нашою грою і матчем з АПОЕЛем. Я досить добре його знаю, ми багато разів говорили по телефону, прекрасно пам'ятаю, як він тренував "Брешіа". І мені здалося, що раніше він був скромніший. Знаю й те, що "Зеніт" в останні два роки забиває в чемпіонаті найбільше голів. Я не сильно доклав до цього руку.

Якщо мені доведеться працювати тут 6-7 років як Лучесаку і міняти гравців як Луческу, ми зможемо поговорити і на цю тему. Що стосується гри, то можу вас запевнити, що моя команда буде намагатися визначати хід гри, як це вона робить завжди", - запевнив тренер.

Також тренер "Зеніта" відзначив донецьких бразильців.

"Шахтар" - дуже технічна команда з великою кількістю бразильців. І щоб використовувати свої якості, господарі намагатимуться грати на нашій половині поля, контролювати м'яч. Ми постараємося теж володіти м'ячем, але Луческу говорить, що ми вміємо робити це гірше, так що будемо відсиджуватися в своєму штрафному майдачнику. Однак постараємося пару разів перейти на чужу половину і пару разів ударити по воротах", - цитує Спалетті sport-express.ru.