Українська правда

"Бешикташ" завітає до Києва на два дні

Сергей Шемшученко — 18 жовтня 2011, 15:37

Стала відомою програма перебування в Києві турецького "Бешикташа", у столиці України гості пробудуть менше двох діб.

Як пише сайт "Динамо", літак із делегацією "Бешикташа" на борту приземлиться в аеропорту "Бориспіль" у середу, 19-го жовтня о 16.20.

Гості зупиняться в п'ятизірковому готелі "Хайятт", який знаходиться на Софіївській площі. Президент команди зупиниться в готелі "Інтерконтиненталь".

Трохи відпочивши після перельоту, гості вирушать до стадіону "Динамо" ім. Валерія Лобановського, де о 19.30 проведуть передматчеве тренування.

У райдері "Бешикташа" вказано, що під час тренування на полі має бути 20 м'ячів, переносні ворота, в роздягальні – два масажних столи, 15 кілограм льоду в кубиках, електрочайник, свіжі фрукти, чай, кава, лимон, цукор, вершки та мінеральна вода без газу.

Завершиться вечір середи офіційною вечерею представників "Динамо","Бешикташа" та УЄФА в одному з ресторанів Києва.

Безпосередньо на гру "Бешикташ" виїде з готелю за дві години до її початку, о 20.00. У роздягальні має бути все те ж саме, що й на передматчевому тренуванні, лише кількість мінеральної води та льоду трохи більша.

Після завершення поєдинку, що розпочнеться о 22:05, команда з Туреччини чартерним рейсом із аеропорту "Бориспіль" повернеться на батьківщину.