Українська правда

Рамос: Ми поступово рухаємося до гри, до якої прагнемо

Сергей Шемшученко — 16 жовтня 2011, 22:46

Дніпропетровський "Дніпро" в останніх матчах показує, що футболісти починають рухатися до омріяної їх тренером моделі гри.

Таку думку після зустрічі, що закінчилася другою поспіль крупною перемогою його підопічних, висловив тренер "Дніпра" Хуанде Рамос, повідомляє клубний сайт.

"Досить комфортний вийшов матч. Сьогодні нам вдалося швидко вийти вперед, і це полегшило завдання по досягненню позитивного результату. У підсумку, ми маємо цей результат". - почав іспанець.

"Повинен сказати, що забити чотири м'ячі на виїзді - досить солідний, пристойний результат. Команда, забивши перший гол, почала грати досить спокійно, розкуто", - згадував він.

"В цілому ж, ми поступово рухаємося до гри, до якої прагнемо, поступово починаємо її показувати. І команда потихеньку проявляє розуміння тих концептів, які ми їй прищеплюємо", - закінчив Рамос.

За його словами, заміна Стрініча в перерві та перехід Інкума на лівий фланг були зумовлені м'язовими проблемами хорвата після матчів, які він зіграв за національну збірну, а Інкум може однаково добре зіграти на обох флангах.