Українська правда

Ліга Чемпіонів. "Баварія" - "Манчестер Сіті" 2:0. Мюнхен куражиться

Сергей Шемшученко — 27 вересня 2011, 21:30

Поєдинок між "Баварією" і англійським "Манчестер Сіті" цікавим видався лише у першому таймі. Підопічні Роберто Манчіні після пропущених двох голів у першій половині зустрічі не змогли нічого протиставити потужній "німецькій машині".

Хоч і активніше гру розпочали саме гості із Туманного Альбіону. Правда ця активність протрималася не довго. На власному полі мюнхенці не збиралися віддавати пермогу молодій, хоча і амбітній команді ціною в мільярд євро. А тому, ближче до завершення тайму, підопічні Юппа Хайнкеса таки добилися свого.

На 38-й хвилині Рібері зі штрафного пробив потужно, голкіпер не впорався і Маріо Гомес перервав свою безгольову серію яка нараховувала три матчі. А вже через вісім хвилин той же Гомес після подачі зі стандарту знову зіграв на добивання, покращивши власний показник результативності, і забивши, як кажуть, гол у роздягальню.

І цей гол напевно дуже сильно вдарив по психологічному настрою "Ман Сіті". Другий тайм вже мав розпочатися, "Баварія" всім складом була на полі, а англійців ще не було на горизонті. Проте хоч із невеличким запізненням, але команда все ж вийшла на другий тайм. І повністю його програла.

По другій сорокап'ятихвилинці склалося враження, що "Баварія" грає не з одним із топ-клубів Англії та Європи, а із середнячком другої Бундесліги. Хлопці Хайнкеса робили на полі все що хотіли. Рібері на лівому флангу обігував по три-чотири суперники, Мюллер і Рафінья постійно гостро віддавали на Гомеса, Швайнштайгер раз по раз дальніми пострілами перевіряв Джо Харта. Майже до самого завершення другого тайму "Сіті" жодного разу не пробило по воротах Нойера, і лише вихід на заміну Коларова змусив пару разів вступити у гру голкіпера "Баварії".

Господарі закономірно одержали перемогу, продемонструвавши ще раз, що команда зараз на ходу і впевнено йде до своєї цілі - зіграти у фіналі на власній арені. А про гру "Ман Сіті" не хочеться нічого казати - у цьому матчі англійці не заслуговували не те що там на нічию, а навіть на забитий гол у ворота суперника.