Українська правда

Вихров: "При Рамосі "Днiпро" не грає - це факт"

Сергей Шемшученко — 8 вересня 2011, 15:32

Дніпропетровський "Дніпро" не показує достойної гри при Хуанде Рамосі.

Таку думку висловив технiчний директором Федерації футболу України Костянтином Вихровим.

"Не розумiю, що там дiється! Нiби i якихось гравцiв купили. Не знаю, правда, хто за ними стежив i чи стежив узагалi, на якi позицiї їх кликали i чи був задум, як вони повиннi спiвпрацювати з командою. Але "Днiпро" не грає - це факт", - сказав він.

"Щодо фiнансiв... Усе це скидається на гру в рулетку. Грошi викидають, надiючись, що пощастить. А де ж науково-методична база, на якiй має будуватися команда?", - впевнений

Вихров впевнений, що часу, який Рамос вже керує дніпропетровським клубом, достатньо для того, аби налагодити роботу захисникiв.

"Цього часу досить, щоб налагодити роботу захисникiв. Лiнiя захисту вже повинна навчитися пiдстраховувати один одного, у центрi не мало б бути дiр... Для цього Рамос повинен був правильно дiбрати гравцiв i навчити їх", - продовжив Вихров.

"Друге. За дев'ять мiсяцiв повиннi проглядатися тактично-технічні напрацювання, якiсь апробованi на тренуваннях комбiнацiї в атацi. Нехай навiть вони ще не вiдшлiфованi, нехай з помилками... Мають бути напрацьованi варiанти розiграшу стандартних положень. А цього всього немає! Чому? Або тренувальний процес побудовано неправильно, або команда не хоче брати у ньому участь", - цитує технічного директора ФФУ expres.ua.