Українська правда

Суркіс: Ні про яку недооцінку суперників не може бути і мови

Сергей Шемшученко — 26 серпня 2011, 16:14

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс був не в захваті від результатів жеребкування Ліги Європи, де в суперники столичному клубу дісталися "Сток Сіті", "Бешикташ" та "Маккабі" з Тель-Авіва.

"При будь-якому результаті жеребкування "Динамо" зобов'язано показати в груповому турнірі Ліги Європи свою найкращу гру. Оскільки нам не вдалося пройти в Лігу чемпіонів, команда повинна показати свій потенціал в цьому турнірі. Кожен матч розглядатиметься з усією серйозністю, і ні про яку недооцінку суперників не може бути і мови.

Кожна з команд нашої групи пройшла відбір в Лігу Європи і одним цим показала, що гідна грати в цьому турнірі.

Якщо говорити про наших суперників, то з одним з них ми вже зустрічалися цього року. Але упевнена перемога над "Бешикташем" в лютому не дає підстав для самовпевненості - зараз команда в Стамбулі вже не зовсім та, що була півроку тому. Думаю, що вони вивчили допущені в іграх проти "Динамо" помилки.

"Сток Сіті" грає в англійській прем'єр-лізі і сам цей факт свідчить про рівень команди. "Маккабі" з Тель-Авіва регулярно грає в європейських турнірах, має великий досвід і заслуговує найсерйознішого до себе відношення", - цитує Суркіса офіційний сайт "Динамо".