Українська правда

Тренер ПАОКа: Нам буде необхідно докласти максимум зусиль

Сергей Шемшученко — 18 серпня 2011, 08:21

Навіть за палкої підтримки грецьких вболівальників ПАОК не є фаворитом у протистоянні в Лізі Європи проти львівських "Карпат".

Про це на передматчевій прес-конференції сказав тренер команди Ласло Болоні, повідомляє сайт українського клубу.

"Аби на рівних протистояти українцям, ПАОКу буде необхідно докласти максимум зусиль. Нашим пріоритетом є продемонструвати свою найкращу гру і найсильніші сторони, аби здобути перемогу", - почав віню.

"Ми будемо грати виключно на перемогу. Лише такий підсумок гри нас влаштує", - запевнив румунський фахівець.

Він повідомив про кадрові втрати, насамперед у лінії нападу - у лазареті команди перебувають Салпігініс, Папазоглу, нещодавно до них додався Івіч.

"Перевагою "Карпат" є те, що для них це буде вже далеко не перша офіційна гра сезону. Тоді як ПАОК не перебуває в оптимальному стані через те, що чемпіонат Греції ще не розпочався", - визнав він.)

"Нинішнє низьке місце "Карпат" не відповідає рівню цієї команди. Вважаю, вона завершить чемпіонат на місці від 4-го до 8-го. Також чув, що деякі гравці "Карпат" вважають, що рівень грецького чемпіонату нижчий за український. Це нормально. Чув і те, що "Карпати" нещодавно придбали румунського гравця", - зазначив він.

"Недооцінка "Карпат"? Ні, в жодному разі. Якщо навіть так хтось вважатиме, то він залишиться в роздягальні", - пообіцяв Болоні.

Тренер запевнив, що непроста ситуація з грощима в клубі не надто тисне на нього та гравців, бо це нормальне явище не лише для Греції, хоча в Україні ситуація, звісно ж, краща, можливо, що навіть краща, аніж в інших європейських країнах.

"У "Карпат" відзначу загалом команду відзначу. Також запам'ятався іспанець і правий хавбек, який може перейти в "Шахтар", я говорив про це з Луческу. Загалом центр півзахисту "Карпат" дуже сильний", - оцінив суперників він.