Українська правда

Бубнов: Сьомін виявився зовсім не готовий до "Рубіну"

Сергей Шемшученко — 4 серпня 2011, 20:01

Київське "Динамо" програла другий матч казанському "Рубіну" насамперед через помилки тренера, котрий не зміг нічого вигадати проти тактики російського клубу.

Таку думку висловив відомий російський футбольний експерт Алєксандр Бубнов, пише "Советский спорт".

"Київ взагалі виявився не готовий до тактики "Рубіна" в три центральні захисники і три нападники, коли ще й фланги намертво перекривалися", - каже він.

"Сьомін на мій подив виявився не готовий до такого повороту подій. Хоча у нього був цілий тиждень для аналізу, і було зрозуміло, що Бердиєв буде грати так само, як в першому матчі", - продовжив Бубнов.

"У Києва гра незбалансована, немає системності. Вони в основному флангами грають, і коли їм перекрили фланги, пішла суцільна імпровізація. А це ніколи не призводить до добра", - вважає він.

Бубнов переконаний, що тактика гри з одним форвардом була приречена на провал.

"Треба було, як мінімум, у двох нападників грати, плюс мати під ними зв'язку двох диспетчерів, які б теж загрожували воротам, за рахунок дриблінгу, дальніх ударів", - підкреслив він.

Найзручнішим суперником для "Рубіна" у наступному раунді буде "Бенфіка", вважає Бубнов, адже це команда швидше рівня Ліги Європи, як, власне, і "динамівці", і сам "Рубін".