Українська правда

Несенюк: "Журналіста штовхнув не охоронець "Динамо", а друг Нінковіча"

Сергей Шемшученко — 29 липня 2011, 22:03

Журналіста каналу "Футбол" зачепив не охоронець стадіону, а друг футболіста Мілоша Нінковіча.

Про це заявив керівник відділу зв'язків з громадськістю футбольного клубу "Динамо" Микола Несенюк.

При цьому, за його словами, інцидент стався не в мікс-зоні, де журналісти мають записувати коментарі футболістів, а на автостоянці.

"Ми провели внутрішнє розслідування, подивилися відео каналу "Футбол". Те, що показано на відео, сталося не в мікс-зоні, в якій, за регламентом Ліги чемпіонів, спілкуються журналісти з футболістами, а на автостоянці", - сказав він.

"Тобто вони першими порушили регламент і побігли за футболістом Нінковічем на стоянку. Біля Нінковіча був чоловік. Ця людина не є працівником клубу, він є другом футболіста. Журналісти кажуть, що в нього на футболці була емблема "Динамо", але ця емблема на стадіоні у кожного другого", - зазначив Несенюк.

Крім того, на думку представника "Динамо", журналіста не били, а лише зачепили.

"Я кілька разів переглянув відео, але не побачив удар. Ця людина злегка зачепила його за спину. Якщо це називається побиттям, то журналісти, які ходять на суд над Тимошенко, повинні вже на інвалідність подавати", - підкреслив він.

За його словами, зараз "Динамо" приймає заходи, щоб надалі уникнути присутності в недозволеному місці біля футболістів інших осіб, пише telekritika.ua.