Українська правда

Воробей провів 500-й матч в кар'єрі, але хоче грати більше, ніж 10-15 хвилин

Сергей Шемшученко — 29 липня 2011, 13:54

Форвард харківського "Металіста" Андрій Воробей досяг позначки у 500 зіграних ігор в в кар'єрі - цьому сприяли ігри в "Шахтарі", "Дніпрі", "Арсеналі" та збірній.

Про враження від ювілею сам форвард розповів "Спорт-Экспрессу в Украине".

"Навіть не уявляв, що наближаюся до ювілейного поєдинку. Про те, що зіграв 500-й матч, сказали друзі, які дивилися гру по телевізору. Після цього вже, звичайно, почалися дзвінки з поздоровленнями", - згадує він.

"Три найбільш пам'ятних матчі? Запам'ятався дуже матч із "Закарпаттям" в Ужгороді, коли "Шахтар" вперше став чемпіоном України. Наступним назву поєдинок проти "Динамо" у фіналі Кубка України, який ми виграли 3:2. З єврокубкових матчів, напевно, найбільш запам'яталася гра проти "Славії" в кваліфікації Ліги Чемпіонів, коли я забив наприкінці зустрічі", - сказав нападник.

За статистикою більше ігор за Воробея зіграли Олександр Шовковський, Олег Шелаєв та Владислав Ващук. Дізнавшись про це Андрій зазначив, що йому приємно бути в такій компанії, бо всі хлопці гідні.

"Бажання грати ще величезне. Тим більше, зараз, коли в мене мало ігрового часу в "Металісті". Ще хочу пограти на хорошому рівні. Хотілося б виходити не 10-15 хвилин, а набагато більше", - зізнався бомбардир.

"Досвідчені гравці, думаю, не завадять будь-якій команді. Але краще, звичайно, приносити користь на поле. В принципі, я можу зіграти на фланзі - це не проблема. Але моє місце все-таки в нападі. Там почуваю себе комфортніше", - вважає він.

Щодо встановлення рекорду, то Воробей сказав, що не ставить перед собою завдання досягти певної цифри, а просто хоче зіграти якомога більше, принести користь клубу і досягти якогось серйозного результату.