Українська правда

Попов: Шанси "Рубіна" і "Динамо" рівні - треба тільки забити гол у першому таймі

Сергей Шемшученко — 29 липня 2011, 11:26

Київське "Динамо" не втратило шанси пройти далі у Лізі Чемпіонів, треба лише зробити правильні висновки з першої гри проти казанського "Рубіна".

Про це Спорт-Экспрессу в Украине заявив захисник команди Горан Попов, котрий пропускав першу гру через дискваліфікацію.

"Щоб бути задоволеними результатом, треба забивати голи. У першому таймі "Динамо" грало здорово, у команди було кілька хороших можливостей для взяття воріт. А в другому - моменти пропали. "Рубін" закрився в обороні, ззаду грали відразу шестеро, а це все одно, що поставити автобус вздовж воріт", - сказав захисник.

"Недооцінка? Не думаю. Та й казанці дійсно нічим не здивували: забиті ними м'ячі - лише наслідок наших помилок. Подібна тактика себе виправдовує. Ми, наприклад, коли забиваємо, теж часто відходимо назад - це футбол, і тут всі засоби непогані", - зазначив Попов.

"Думки, що "Динамо" не зможе врятувати гру, почали закрадатися десь в середині другого тайму. З трибуни було помітно, що наші просто не можуть зайти в штрафну "Рубіна", перепасовуючись м'яч в основному між центральною зоною і захистом", - зізнався македонянин.

Він додав, що коли побачив переповнені трибуни стадіону "Динамо", відразу пошкодував про червону картку у поєдинку з "Брагою".

"Та й взагалі, по ходу матчу дуже нервував: для мене гірше тортури дивитися гру рідної команди з трибун стадіону. Я дуже хотів грати, і, впевнений, зміг би допомогти своїм товаришам", - переконаний гравець.

"Юрій Павлович знає, що якби я вийшов на поле, то виклався на всі сто відсотків. Хлопці теж говорили, що мене не вистачало, адже я люблю підключатися до атаки", - повідомив Горан.

"Як треба зіграти в Казані? По-перше, ми вже знаємо, як діє "Рубін". По-друге, суперник буде дещо розслаблений. Ми теж їхали в Манчестер з форою у два м'ячі, але, забивши гол, англійці повністю заволоділи ініціативою. Упевнений, шанси "Рубіна" і "Динамо" рівні - треба тільки забити гол у першому таймі", - підбив підсумки він.