Українська правда

П'ятов: "Молодіжці" потрібно обов'язково стартувати з перемоги"

Сергей Шемшученко — 8 червня 2011, 21:09

Для того, аби молодіжній збірній вдало виступити на Євро-2011, потрібно розпочати змагання з перемоги.

Таку думку висловив голкіпер "Шахтаря" Андрій П'ятов.

"Україна потрапила у сильну групу. Я думаю, що фаворитом у цій групі є Іспанія, а решта команд: Англія, Чехія і Україна - однакові за рівнем. Для української "молодіжки" перше завдання - це вийти з групи. Коли ця мета буде досягнута, можна буде говорити про наступні плани", - сказав він.

"Незважаючи на те, що на цьому чемпіонаті Європи збірна Україна може заробити путівку на Олімпійські ігри до Лондона, мені здається, що команда буде в першу чергу думати про завоювання титулу чемпіона Європи. Вже в другу чергу думки хлопців будуть про Олімпійські ігри", - впевнений П'ятов.

Також голкіпер зазначив, що від результату першого матчу проти чехів буде залежати те, як Україна зіграє на чемпіонаті

"У першому матчі наша команда грає з чехами, які не програли жодного матчу у відбірному циклі. Це дуже хороша зіграна команда. Думаю, багато в чому від результату цього поєдинку буде залежати те, як Україна зіграє на чемпіонаті Європи", - сказав воротар "Шахтаря".

"Потрібно стартувати з перемоги. Якщо Україна виграє перший матч, то шанси на вихід з групи сильно збільшаться. Взагалі, завдання вийти з групи вважаю цілком реальним. У складі молодіжної збірної України грають хороші футболісти, багато з яких задіяні в основних складах провідних українських клубів", - цитує П'ятова HotSport.