Українська правда

Рамос: Я задоволений грою команди, але треба ще посилити склад

Сергей Шемшученко — 11 травня 2011, 21:56

Дніпропетровський "Дніпро" на рівних грав із "Шахтарем" у півфіналі Кубка України і наступного року може діяти ще краще, якщо зможе посилити склад.

Про це після гри заявив тренер команди Хуанде Рамос, повідомляє сайт "дніпрян".

"Це був справжній кубковий матч. Було багато емоцій, боротьби. Матч складався з самого початку для нас непросто. Програючи 0:2, ми доклали величезних зусиль, нам вдалося забити один гол. У цілому, я можу бути задоволений грою своєї команди. Ми до кінця намагалися пробитися у фінал, але не вийшло - виграв "Шахтар", - почав тренер.

"Вилучення Селезньова? З лави запасних дуже складно відслідковувати такі ситуації, адже знаходишся не досить високо. Було скупчення народу, що щось сталося. Точно не можу вам сказати, що сталося", - сказав іспанець.

"Ми намагаємося прищепити те, щоб команда володіла ініціативою в матчі з будь-яким суперником, будь то "Шахтар", "Динамо" або команда з нижньої частини таблиці. Це лінія, якій ми намагаємося слідувати", - каже Рамос.

За його словами, у моменти, коли залишається зовсім небагато часу, коли на кону вихід у фінал, потрібно робити щось, щоб забити і зрівняти рахунок, тому тренер попросив Лаштувку підключитися до атаки і спробувати повторити те, що кілька років тому зробив Палоп.

"Рішення в ході гри диктуються тим, як ми могли б створити більше небезпеки воротам суперника. У цілому, я задоволений обома гравцями. Вони обидва зіграли на своїх позиціях пристойно", - відповів на запитання про заміни Рамос.

"Боротьба за золото? Природно, будемо сподіватися на це. Це наша мрія і те, до чого ми прагнемо. Але разом з тим, про цілі на наступний сезон ми поговоримо пізніше. І разом з тим, що команда грає непогано, вважаю, ми повинні ще посилюватися, щоб протистояти "Шахтарю", - резюмував він.