Українська правда

"Арсенал" буде грати домашні матчі на стадіоні "Динамо" імені Лобановського

Сергей Шемшученко — 21 квітня 2011, 00:15

Майбутній домашній матч 26-го туру чемпіонату України київський "Арсенал" проти "Динамо" за домовленістю зі своїм суперником зіграє на стадіоні ім. Валерія Лобановського.

"Це пов'язано з підписанням комплексних угод з "Динамо", що передбачають проведення більшості домашніх матчів - приблизно 10-12 з 15 - на стадіоні цього клубу.

Річ у тім, що стадіон ім. Баннікова для нас явно нефартовий. Ми маємо негативний баланс на домашньому стадіоні, таке в історії футболу трапляється дуже рідко. Тренерський склад попросив нас про те, щоб ми змінили стадіон",- цитує президента "Арсенала" Вадима Рабіновича championat.ru.

Також президент клубу додав, що на матчі з "Динамо" (у чемпіонаті і півфіналі Кубку країни) команда матиме додаткову мотивацію.

"Я поставив команді завдання вийти в наступному сезоні в єврокубки. Якщо команда виконає завдання, то отримає свої преміальні. Суму я вже озвучив гравцям. Ніяких додаткових мотивацій, а також штрафних санкцій не передбачено. Іншими словами, якщо команда виконає завдання, зайнявши 6-е місце в чемпіонаті або завдяки перемозі в Кубку, - буде заохочена. Якщо ні, то доведеться посилюватися".