Українська правда

"Карпати" проведуть збори в Іспанії та Туреччині

Сергей Шемшученко — 21 грудня 2010, 14:23

До весняної частини чемпіонату України "Карпати" готуватимуться упродовж двох тренувальних зборів. Перший з них пройде в Іспанії, другий - у Туреччині.

Про це Інформаційному центру ФК "Карпати" повідомив головний тренер команди Олег Кононов.

За словами Олега Георгійовича, з відпустки карпатівці повертаються одразу після зустрічі Нового року за старим стилем, 15-го січня. Саме цього дня зелено-білі зберуться у Львові, де упродовж тижня проводитимуть тренування і паралельно проходитимуть поглиблений медичний огляд.

На перший зимовий збір карпатівці полетять до Іспанії. На Піренеях на підопічних Олега Кононова окрім тренувань чекає участь у представницькому турнірі. Як розповів керманич зелено-білих, організатори збору обіцяють, що склад учасників турніру буде досить сильним - серед суперників Карпат плануються клуби європейського рівня.

Повернувшись додому, гравці кілька днів проведуть з рідними, після чого полетять на другий збір до Туреччини, де й завершать підготовку до весняної частини сезону.

Додому команда повернеться орієнтовно в останніх числах лютого. Останні дні перед гостьовою грою 20-го туру Прем'єр-ліги з київським "Арсеналом" команда готуватимуться на клубній базі в Брюховичах.