Українська правда

Саленко прогнозує перемогу "Динамо" і "Карпат"

Сергей Шемшученко — 15 грудня 2010, 14:08

Екс-форвард київського "Динамо" і збірної Росії Олег Саленко дав прогноз на матчі Ліги Європи "Динамо" - "Шериф" і "Карпати" - ПСЖ.

Про це інформує sport.delfi.ua.

"Динамо" зобов'язане виграти. Так, у першому матчі кияни програли "Шерифу", але тоді стан команди було не дуже хорошим. А зараз у "Динамо" все налагодилося, заспокоїлося. У киян хороші гравці, більш високого класу, ніж у "Шерифа", - сказав він.

"Шериф" - це команда середнього рівня. Сподіваюся, рахунок буде 2:0 або 3:0. Адже холодно, гравцям потрібно рухатися. Вважаю, що "динамівці" вийдуть з групи з першого місця. У такій групі соромно не посісти перше місце", - зазначи екс-"динамівець".

Також Саленко оцінив шанси "Карпат" в матчі з ПСЖ.

"Очікую перемогу "Карпат". Їм необхідно утвердиться, набути впевненості у своїх силах. А французам вже нічого не потрібно, вони привезли наполовину основний склад. "Карпати" - команда-відкриття цього року.

Можливо, вони не допустять тих помилок, які допускали раніше. Футболісти будуть стрімко бігти, їх будуть підганяти трибуни. Думаю, львів'яни переможуть із мінімальним рахунком - 1:0 або 2:1", - підсумував Саленко.