Українська правда

Алієв: У мене була бурхлива молодість: чудив, робив необдумані вчинки

Сергей Шемшученко — 27 вересня 2010, 13:06

Півзахсник моковського "Локомотива" й збірної України Олександр Алієв визнав, що тривалий час в його житті на першому місці були гулянки, а не футбол.

Про це гравець розповів в інтерв`ю "Советскому спорту".

"Я не можу сказати про себе, що я поганий. Так, у мене була бурхлива молодість: чудив, робив необдумані вчинки. Із тренерами лаявся, з команди виганяли - понесло, як кажуть. Я всі ці гріхи за собою визнаю. Багато в чому тоді був не прав, і винуватий в цьому тільки я.

У той період футболу приділяв мало часу. На першому місці були гулянки, дискотеки, різні тусовки. Але, слава богу, я вчасно зупинився, став розсудливим. Тепер я зовсім інша людина. Відбулася переоцінка цінностей, і в главу всього встав футбол, родина, моє майбутнє, моя кар'єра.

І я не думаю, що от зараз хтось може сказати, що Сашко Алієв поганий або ще якийсь. Але, погодьтеся, рідко хто по молодості зовсім не допускає помилок. Як говориться: хто не помиляється, той нічого не робить. Я вже давно усім довів, що люди змінюються - і це залежить тільки від них самих, - розповів Алієв.