Українська правда

Худзік: На грі "Шахтаря" відбився приїзд зі збірних великої кількості футболістів

Сергей Шемшученко — 14 вересня 2010, 17:23

Автор переможного м'яча у матчі "Оболонь" - "Шахтар" Павло Худзік налаштовувався тільки на три очки в цій зустрічі.

Про це пише офіційний сайт ПЛ.

"Чесно кажучи, перед грою тільки й розмов було, що про необхідну перемогу. Ми всі звиклись з цією думкою. Напевно, це відбилось на нашому настрої безпосередньо під час матчу. Нам було трохи легше, адже ніхто не критикував би нас, якщо б зазнали поразки. Право на помилку було. Плюс добра підготовка - сім днів провели у Новопавлівці. Там отримали перепочинок і відмінні умови для роботи та зміцнення командного духу", - сказав Павло.

"Може, "Шахтар" і вийшов занадто впевнений у собі. Але більше на їхній грі, гадаю, відбився приїзд зі збірних великої кількості футболістів. Тут була і втома, і відсутність тренувань у повному складі. Мабуть, важко відповідним чином перелаштуватися за один-два дні", - вважає футболіст.

"Після нашого останнього успіху Сергій Ковалець привітав нас, сказав: "Молодці! Але у нас наступна зустріч з "Карпатами", які теж показують дуже якісний футбол, а нам потрібні очки. Тож будьте професіоналами". Вважаю, ситуація, що склалась після першого туру, повторитись не повинна. Адже тоді декілька гравців лише за три-чотири дні до старту в чемпіонаті України з'явились у таборі команди. Окремі футболісти, у тому числі я, нещодавно закінчили сезон першої ліги. Так що тоді важко було розраховувати на стабільність. Зараз інша ситуація", - підсумував Худзік.