Українська правда

Мартін Йол: "Динамо" у кваліфікації - це проблема

Сергей Шемшученко — 16 серпня 2010, 19:57

Амстердамський "Аякс" знає та поважає суперника, який дістався клубу в кваліфікації Ліги Чемпіонів.

Така головна ідея була присутня у висловах тренера нідерландців Мартіна Йола на передматчевій прес-конференції.

"В "Динамо" грає кілька зірок, у команди сильний півзахист, гравці з Бразилії, Хорватії, гравці національних збірних. До того ж у "Динамо" повернувся Шевченка, який тут на перших ролях. За часів СРСР Динамо було однією з найсильніших команд. Ми знаємо Лобановського, який був легендою світового футболу", - сказав наставник.

"Мені сказали, що "Динамо" виграло вісімнадцять матчів з дев'ятнадцяти у кваліфікації ЛЧ, якщо це так, то це проблема", - додав він.

Йол розцінює шанси команд на успіх до початку матчу як п'ятдесят на п'ятдесят та повідомив, що ще не знає склад, який буде грати, бо у команді не обговорюється це питання за день до гри.

"У нас були проблеми із захистом, коли команда пропускала на останніх хвилинах, але ми поговорили із захисниками, розібралися, сподіваюся, завтра вони зіграють добре", - заявив нідерландець.

"Сподіваюся, Суарес в хорошій формі, до того ж нещодавно у нього відбулися зміни в особистому житті - народилася дитина (дівчинка Дельфіна - уточнив сам Суарес - Чемпіон). Це додасть йому додатковий стимул", - продовжив він.

У мене контракт з "Аяксом", я хочу виграти чемпіонат Нідерландів і зіграти в Лізі чемпіонів, "Астон Віллі" доведеться почекати", прокоментував наприкінці прес-конференції Йол чутки щодо свого можливого переходу до клубу з Бірмінгема.