Українська правда

Годулян судитиме молодіжне Євро-2011

Сергей Шемшученко — 24 червня 2010, 12:45

Комітет арбітрів ФФУ та Асоціація футбольних арбітрів України отримали від УЄФА повідомлення щодо призначень вітчизняних рефері на міжнародні поєдинки.

Зокрема, 8 липня дві українські бригади обслуговуватимуть матчі-відповіді першого кваліфікаційного раунду Ліги Європи УЄФА.

В Естонії Юрій Мосейчук розсудить поєдинок місцевої "Флори" з тбіліським "Динамо". Рефері з Чернівців у цій зустрічі допомагатимуть асистенти Микола Левко та Сергій Беккер, а роль четвертого арбітра виконуватиме Юрій Грисьо.

Львів'янин Андрій Шандор виведе на поле в столиці Македонії - Скоп'є - місцевий "Металург" та азербайджанський "Карабах". Асистуватимуть йому лайнсмени Віталій Пономарьов і Віктор Кравченко. Резервний рефері - Юрій Можаровський.

Одесит Віталій Годулян разом із асистентами Ігорем Бицкалом, Миколою Левком та четвертим арбітром Ігорем Іщенком 11 серпня розсудять відбірний поєдинок Євро-2011 серед молодіжних збірних Фарерських островів та Андорри.

Того ж дня киянин Сергій Даньковський, якому допомагатимуть Євген Халамендик та Олег Плужник, розсудить товариську зустріч між національними командами Чехії та Латвії.

У французький Кан вирушить киянин Олександр Якименко, який з 15 по 31 липня в ролі асистента обслуговуватиме матчі фінальної стадії чемпіонату Європи серед юнаків до 19 років.

А ось харків'янка Катерина Монзуль на початку серпня відвідає Сінгапур, де судитиме двобої молодіжного олімпійського турніру. Окрім того, Даньковського та Халамендика запрошено на кваліфікаційний раунд континентальної першості серед 17-річних, котрий відбудеться в Хорватії з 26 вересня по 3 жовтня.

До Австрії вирушать Віктор Швецов та Олександр Войтюк, які з 7 по 14 жовтня працюватимуть на відбірному раунді Євро-2011 серед 19-річних футболістів.

Окрім того, киянин Петро Іванов з 24 по 28 червня у французькому Марселі обслуговуватиме матчі Європейської ліги пляжного футболу, а з 9 по 19 липня працюватиме в італійському Бібіоне на кваліфікаційному етапі ЧС-2011 з пляжного футболу.

ФФУ