Українська правда

Ілсіньо: Імовірність того, що я залишуся в "Шахтарі", дуже мала

Сергей Шемшученко — 29 травня 2010, 12:12

Бразильський півзахисник "Шахтаря" Ілсіньо, який вступив у конфлікт із донецьким клубом, заявивши, що йому не виплачують зарплату, і попросивши ФІФА дозволити йому розірвати контракт, підкреслив, що не бажає повертатися в "Шахтар", і має намір розглянути інші варіанти продовження кар'єри, у тому числі в себе на батьківщині за "Сан-Паулу".

"Судячи з того, що повідомляє мене мій адвокат, імовірність того, що я залишуся в "Шахтарі", дуже мала. Я, може, і відіграв би там ще роки чотири, але раз мені не платять, нехай із цим розбирається ФІФА. Я більше не хочу туди повертатися.

Якщо ФІФА дозволить мені розірвати контракт із "Шахтарем", я, звичайно, спочатку спробую підшукати собі клуб у Європі, а якщо не вийде, дуже велика ймовірність, що я повернуся в "Сан-Паулуау".

Я був би дуже радий повернутися в "Сан-Паулу", де в мене залишилося багато друзів.

Якщо я повернуся в Бразилію, і добре проявляю себе тут, то можу потім знову поїхати в Європу, хто знає. Поки залишається чекати вердикту ФІФА й сподіватися, що він буде на мою користь. Мій адвокат говорить, що остаточне рішення повинно бути через 20-25 днів", - цитує Ілсіньо sports.ru з посиланням на Lancenet.