Українська правда

Збірна України (U-16) зіграє на міжнародному турнірі у Бельгії

Сергей Шемшученко — 26 лютого 2010, 20:48

У неділю, 28 лютого, юнацька збірна України (футболісти 1994 р.н.) вирушає до Бельгії, де візьме участь у міжнародному турнірі разом із командами господарів, Словаччини та Фінляндії.

У березні 2009-го на цих змаганнях 16-річні юнаки під керівництвом Олександра Лисенка посіли третє місце. Тепер досягнення попередників спробують покращити підопічні Юрія Мороза, який викликав на збір 22 футболістів. Серед хлопців, які виступатимуть у Бенілюксі, є й шість потенційних новачків команди - динамівці В'ячеслав Лухтанов, Іван Сондей та Артем Фаворов, гірник Дмитро Іванисеня, харків'янин Ілля Голуб, а також запоріжець Павло Рогальський.

Варто нагадати, що для наших співвітчизників цей турнір стане одним з етапів підготовки до кваліфікації Євро-2011 (U-17), яка стартує у жовтні. В рамках відбору українці зустрінуться з представниками Нідерландів, Латвії та Сан-Марино.

Склад збірної України

Воротарі: Андрій Бендер (УФК Львів), Георгій Бущан ("Динамо" Київ).

Захисники: Ілля Голуб, Максим Дємон (обидва - "Металіст" Харків), Євген Єфремов, Олексій Череда (обидва - "Шахтар" Донецьк), Дмитро Лях (РВУФК Київ), Павло Рогальський ("Металург" Запоріжжя).

Півзахисники: Андрій Близниченко ("Металург" Запоріжжя), Сергій Гринь, Валерій Гришин, Ігор Дуць, Володимир Садоха, Владлен Юрченко (усі - "Шахтар"), Дмитро Іванисеня ("Шахтар"), В'ячеслав Лухтанов, Іван Сондей, Артем Фаворов (усы - "Динамо"), Роман Мірошник (ЛВУФК Луганськ).
Нападаючі: Денис Катрюк ("Шахтар"), Дмитро Хльобас, Олексій Хобленко ("Динамо").

Міжнародний турнір (U-16) (Бельгія)

1 березня. Україна - Словаччина, Фінляндія - Бельгія.

3 березня. Україна - Фінляндія, Бельгія - Словаччина.

5 березня. Бельгія - Україна, Словаччина - Фінляндія.

ФФУ