Українська правда

Гамула: Нам відступати нікуди

Сергей Шемшученко — 26 лютого 2010, 12:51

Найголовніше завдання "Закарпаття" - зберегти прописку у вищому дивізіоні.

Про це розповів наставник ужгородського клубу Ігор Гамула в інтерв'ю "Спорт-Экспресс в Украине".

"У нас непростий початок весняної частини. З ходу зустрічаємося з донецьким "Металургом", потім на виїзді - з "Металістом". Хочеться з честю вийти з цієї ситуації. Тим більше нам відступати нікуди.

Хотілося б попрацювати і на перспективу, але, на жаль, поки немає такої можливості. Зараз найголовніше - вирішити завдання зі збереження прописки у вищому дивізіоні. Вважаю, це складна, але цілком здійсненна мета", - каже тренер.

Нагадаємо, у міжсезоння склад "Закарпаття" серйозно змінився. Покинули Ужгород вісім виконавців, з яких, як мінімум, шестеро грали в команді Ігоря Гамули не останню роль - це захисник Андрій Донець, хавбеки Олександр Артеменко, Павло Ксьонз, Іван Козоріз, Сендлей Біто, а також форвард Ігор Тимченко.

Що стосується новачків, то за підсумками збору в Туреччині в табір ужгородців перебралося шестеро виконавців - Олексій Іванов, Микола Гибалюк, Мірко Райчевіч, Сергій Алексєєв, Богдан Хауш та Ігор Малиш.

А після заключного етапу підготовки в Угорщині закарпатці поповнилися ще двома новобранцями - Дмитром Семочко, не так давно виступав за "Металіст", і колишнім капітаном "Зорі" Олександром Малигіним.

"На даний момент наша селекційна робота завершена. Зараз в обоймі "Закарпаття" 23 футболісти, хоча після виходу з відпустки було всього 14. З'явилася конкуренція за місце у складі - можна сказати, у нас два виконавці на одну позицію", - підкреслив Гамула.