Українська правда

Максимов: Хочеться, щоб гра "Кривбасу" з "Динамо" видалася більш-менш рівною

Сергей Шемшученко — 26 лютого 2010, 11:54

Напередодні зустрічі "Кривбасу" з "Динамо" у криворіжців виникли певні проблеми зі складом.

Про це розповів головний тренер "Кривбасу" Юрій Максимов в інтерв'ю "Спорт-Экспресс в Украине".

"Начебто все нормально. Єдине, що мене мучить - за умовами оренди в Києві не гратимуть Андрій Воронков та Микола Морозюк. Відсутність у заявці цих гравців, звичайно, для нас дуже велика проблема. Крім того, у нас не порожніє лазарет: нещодавно переніс операцію Діма Воробей, Сергій Мотуз нещодавно зламався і Слава Сердюк травмований", - нарікає Максимов.

Тим не менше, наставник запевнив, що динамівцям буде нелегко.

"Головне, виходити на поле і грати у футбол. "Динамо" - суперник серйозний, і всі це розуміють без мене. Мені дуже хочеться, щоб гра вийшла більш-менш рівною. Будемо старатися, щоб ніхто не відчув, що на стадіоні "Динамо" зустрілися лідер і аутсайдер

Хочу, щоб усі зрозуміли - наша команда поки що перебуває у стадії становлення. Мені, як молодому тренерові, дуже приємно, що футболісти хочуть зі мною працювати, не дивлячись ні на що. Зараз для мене це найважливіше", - каже тренер.

Також Максимов розповів, чому відмовився від легіонерів.

"У нас на перегляді було чоловік десять: українці, білоруси, грузини, литовці, серби, македонці ... Але всі поїхали додому. Не хочеться брати людей, рівень яких не перевершує наших футболістів. Хоча б на пів-голови новий гравець повинен бути вище.

Дуже гарне враження справив молодий Майлюрадзе, але з ним ще потрібно багато працювати. Поки він нам не допоможе. Це футболіст на перспективу", - каже наставник.