Українська правда

Луческу: Я вірив, що наша команда могла грати у фіналі Ліги Європи

Сергей Шемшученко — 25 лютого 2010, 23:11

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу сподівався дійти з командою до фіналу Ліги Європи. Про це Луческу заявив після гри з "Фулхемом" (1:1).

"Складно коментувати гру, коли було 17 кутових у нас, 0 - у суперника. 10 ударів у площину у нас, 1 - у суперника, у бік воріт - 18 у нас і 1 у них... Коли піднімаєшся на такий рівень - рівень Ліги чемпіонів і Ліги Європи, то якщо ти не дієш грамотно в кожному епізоді, тебе відразу карають.

Ми попереджали, що єдиний варіант, при якому вони можуть добитися успіху - заробити фол на фланзі, щоб привести в нашу штрафну високорослих гравців. Так і відбулося. Замора знав, як спровокувати цей фол і добився того, чого хотів.

Дуже шкода. Я вірив, що наша команда могла грати у фіналі Ліги Європи. Я аналізував матчі "Фулхема" з "Челсі", "Манчестер Юнайтед", "Ліверпулем". Вони грали на рівних, когось навіть перегравали. Ми мали повну перевагу над "Фулхемом", але, на жаль, не реалізували те, що повинні були реалізувати.

При всій тій грі, яку ми сьогодні показали, при тій перевазі, яку ми мали, нам потрібний був нападник рівня Ібрагімовіча, який завершував би наші атаки.

Шкода, що доведеться чекати ще цілий рік. Думаю, що цей рік теж міг бути для нас гарним", - цитує Луческу terrikon.dn.ua.