Українська правда

Вболівальники "Арсеналу" захищають Заварова і вважають, що в клубі "повний бардак"

Сергей Шемшученко — 15 лютого 2010, 16:07

Вболівальники київського "Арсеналу" висловили невдоволення щодо рішення президента клубу Вадима Рабіновича про звільнення Олександра Заварова з посади головного тренера.

"Для кожного з нас Олександр Заваров - більше ніж просто тренер. Ця людина була з нашою командою в найважчий для неї час, коли від неї відвернулися всі. Саме завдяки Олександру Анатолійовичу "Арсенал" існує досі, оскільки зусилля цієї людини дозволили команді вижити ще до приходу в клуб нинішнього керівництва.

Люди, які дозволяють собі у чомусь звинувачувати Заварова, за кілька років свого перебування біля керма столичного клубу самі не виконали жодної своєї прямої функції. "Арсенал" змушений грати домашні матчі в Борисполі, половина гравців основного складу взяті в оренду в інших клубів, подають до суду колишні гравці з вимогою про виплату зарплати.

Замість роботи керівництво вправляється в красномовстві, обіцяючи привезти в Київ Кафу, побудувати новий стадіон, а футболісти знімаються у фотосесіях з оголеними дівчатами. Єдине, в чому наше керівництво дійсно досягло успіху за ці роки - так це у створенні репутації скандалістів та людей, які не вміють тримати свого слова.

Хотілося б поцікавитися у Віктора Головка, який дозволив собі облити брудом Олександра Анатолійовича та його родину, звинуватити його в алкоголізмі і не участь у тренувальному процесі, а що зробили для "Арсеналу" особисто Ви, пане Головко? І хто дав Вам право так говорити про людину, який створив той "Арсенал", який Ви зараз так старанно руйнуєте?

Ми вважаємо надуманою причиною звільнення Заварова. Говорячи про пияцтво головного тренера "Арсеналу", хочеться запитати - як же можна було з 2007 року терпіти такі витівки або керівництво було сліпе?

Такі образливі факти вказують на некомпетентність керівництва, і на те, що в клубі повний бардак. Хіба за ці роки не можна було розібратися в ситуації і змінити тренера, якщо за словами керівництва клубу відбувалися подібні негаразди? Чому громадськість раніше не чула про зловживання алкоголем Олександра Анатолійовича?"

arsenal-kiev.com.ua