Українська правда

Бойко витіснить з воріт "Динамо" Шовковського?

Сергей Шемшученко — 15 лютого 2010, 15:38

Головною новиною двох зарубіжних зборів "Динамо" стала зміна кіпера номер 1.

За підсумками семи спарингів найбільше часу на останньому рубежі "біло-синіх" провів повернений з оренди Бойко. 22-річний Денис у сумі відстояв на воротах 285 хвилин, за які пропустив один м'яч. Шовковському і Богушу Газзаєв відвів по 150 хвилин ігрового часу - Богуш залишився "сухим", тоді як СаШо діставав м'яч із сітки тричі, пише "Сегодня".

Таким чином, 27 лютого в першому офіційному поєдинку року проти "Кривбасу" у Києві проти свого екс-наставника Максимова цілком може вийти Бойко.

"Я б оцінив шанси з'явитися у старті у Бойка, СаШо і Богуша у співвідношенні 40-40-20", - каже джерело "Сегодня" в "Динамо".

Можливу зміну воротаря не виключає і президент клубу Ігор Суркіс.

"Склад визначає тренер. Може, довірять досвіду, може, молодості. Коли в команді кілька класних воротарів, головному тренеру потрібно ... вгадати. Але я не здивуюся, якщо в першому офіційному матчі року місце у воротах займе Бойко, враховуючи, як про нього відгукуються Газзаєв і Михайлов.

Головний тренер ним дуже задоволений. Молодим треба давати дорогу. Свого часу вона була дана Чигринському, який сьогодні гравець "Барселони", Шевченку - і який він шлях пройшов!" - говорить Ігор Суркіс.