Українська правда

Кононов: У "Боруссії" було чому повчитися

Сергей Шемшученко — 24 грудня 2009, 10:50

Головний тренер "Карпат" Олег Кононов повернувся з Німеччини, де відвідував один з провідних клубів Європи - дортмундську "Боруссію".

"Насамперед, мене цікавив тренувальний процес першої і другої команди. У мене були розмови з головним тренером Юргеном Клоппом і президентом клубу Райнхардом Раубалем.

Відвідав два матчі Бундесліги: "Шальке" - "Майнц" і "Боруссія" - "Фрайбург". Загалом же від поїздки залишилися найкращі враження", - розповів коуч в інтерв'ю Інформаційному центру ФК "Карпати".

"Кожна така поїздка - це можливість проаналізувати свою роботу, подивитися на роботу інших тренерів. Під час відвідин "Боруссії" я порівнював її тренувальний процес з тим, що побачив минулого року в "Барселоні". Було чому повчитися. Адже "Барселону" і "Боруссію" я зараховую до топ-клубів Європи.

Якщо під час відвідин "Барселони" я спостерігав за тактичними схемами, то тут, насамперед, цікавився організацією гри та роботою тренерів з фізичної підготовки. Приємно, що завдяки відкритості персоналу я отримав у повному обсязі необхідну інформацію", - зазначив Кононов.