Українська правда

На Срну розпочали полювання гранди?

Сергей Шемшученко — 14 грудня 2009, 15:55

Капітан "Шахтаря" Даріо Срна підтвердив інформацію про свій можливий перехід в інший клуб, однак в який саме - триває у таємниці.

"В мене є дві певних пропозиції від топ-клубів Європи, однак я не можу назвати їх. Це було б неправильно", - каже Даріо.

У боротьбі за хорвата "Челсі" може зіткнутися з конкуренцією з боку "Реала", "Барселони", "Ліверпуля", "Баварії" і "Манчестер Юнайтед". Про це повідомляє terrikon.dn.ua з посиланням на cайт "Челсі".

Тренера "Челсі" Карло Анчелотті турбує брак атакувальних можливостей на правому фланзі оборони, особливо зараз, коли Жозе Босінгва вибув на три місяці через травму коліна.

"Аристократи" готові запропонувати за хорвата 10 мільйонів фунтів.

На думку спортивного відділу газети The Evening Standard, "Челсі" вже зробив запит по 27-річному гравцеві, і українська команда не перешкоджатиме йому піти, коли в наступному місяці "Челсі" зробить пропозицію.

Термін контракту Срна закінчується в 2011 році, однак президент "Шахтаря" Рінат Ахметов, як вважається, сказав гравцеві, що він може піти у січні, якщо один з провідних європейських клубів осилить його вартість.