Українська правда

Гладкий: Тепер я антигерой

Сергей Шемшученко — 14 грудня 2009, 09:37

Форвард "Шахтаря" Олександр Гладкий зізнався, що у нього виникли проблеми з впевненістю у своїх силах та реалізації моментів.

У першій половині поточного сезону на рахунку форварда всього лише чотири м'ячі в чемпіонаті, один в Кубку і один в єврокубках ( "Тімішоара").

"Раніше з двох моментів один залізно реалізовував, тепер буває, що з безлічі можливостей не можу забити - з двох метрів у штангу потрапляю. Пропала впевненість, але виню тільки себе. Завжди треба шукати помилки в собі. Я ніколи не страждав "зірковою хворобою" і на тренуваннях віддаюся повністю", - розповів Гладкий в інтерв'ю "Блику".

"У "двосторонці" можна і двадцять м'ячів забити, але тренування - це не гра, адже будь-який невдалий матч - і в наступному ти вже сидиш на лавці, впевненість зменшується, на колишній рівень вийти все складніше. Не скажу, що у мене проблеми з різкістю і швидкістю - удача пішла, напевно. Іноді лунають образливі вигуки з трибун. Коли забивав - готові були на руках носити, а тепер я антигерой. Але це нормально. Просто хочеться, щоб іноді і підтримали - навіть якщо не забив з вигідного положення", - каже Олександр.

Ходять чутки, що у міжсезоння "Шахтар" може віддати Гладкого в оренду в "Зорю" або "Дніпро".

"Нехай говорять, що хочуть! Я прийшов у "Шахтар" не для того, щоб заробити грошей, як багато хто думає. Це краща команда країни, і якщо б я не хотів досягти великих успіхів в кар'єрі, то вибрав би інший клуб. Ніколи не шкодував і не пожалію! Поки дають шанси - треба доводити. А якщо скажуть прямо, що я тут не потрібен, тоді й буду думати", - підсумував нападник.