Українська правда

Гамула: "Думаю, мені дадуть час ще попрацювати у "Закарпатті"

Сергей Шемшученко — 13 грудня 2009, 10:45

Головний тренер ужгородського "Закарпаття" Ігор Гамула зробить усе, щоб команда залишилася в еліті українського футболу.

Про це він заявив після поразки від полтавської "Ворскли", пише ua-football.com.

"Сьогодні ще раз переконався, що багато орендованих футболістів у команді не можна тримати, адже кожен з них думає про свої проблеми, а потім вже про футбол. Я сьогодні попросив хлопців добре відіграти, зібратися, адже це остання гра у сезоні. А вже потім думати куди їхати. А у нас вийшло, що футболісти більше про роз'їзди думали, чим про гру. У першому таймі це особливо було видно. У другій половині ми виглядали трохи краще, але програли гру за рахунок першого тайму.", - сказав він.

"Якщо команда внизу таблиці, то незадоволеність є. Я нікого не звинувачую: ні футболістів, ні керівників. Якщо поставили на посаду, то виконуй свою роботу. А вже що далі, це не мені вирішувати. Я переживаю, хочу виконати завдання і залишитися в еліті. Це дуже складно.

Але не все втрачено, адже щільність у таблиці велика і виграй ми одну гру, і вже вище піднімемося. Думаю, мені дадуть час попрацювати. Взимку підберемо когось і постараємося вирішити задачу. І календар у нас непоганий, адже і "Оболонь", і Запоріжжя ми вдома приймаємо. Я прикладу максимум для того, щоб команда залишилася в еліті", - підсумував Гамула.