Українська правда

"Динамо" хоче придбати Марата Ізмайлова

Сергей Шемшученко — 11 грудня 2009, 21:41

Київське "Динамо" має намір викупити трансфер російського хавбека лісабонського "Спортінга" Марата Ізмайлова.

Кияни запропонують за 27-річного півзахисника 8 мільйонів євро, і розглядають його як заміну Олександру Алієву, який перейде у "Локомотів", інформує lifesports.ru

"Зараз складно щось говорити щодо переходу і пропозицій, які є у Марата. Він тільки-но відновився від важкої травми, яка вибила його з колії практично на все перше коло чемпіонату. Спочатку йому треба повернути місце в основі "Спортінга", зіграти кілька матчів. А вже там можна буде щось говорити і міркувати",- розповів португальський агент росіянина Пауло Барбоза.

Через травму, яку Ізмайлов отримав ще влітку, футболіст пропустив майже півроку. Гравець навідріз відмовився робити операцію і змушений був тривалий час заліковувати пошкодження.

Цього сезону на полі Марат з'явився всього двічі. Перший раз - 3 грудня у матчі групового етапу Ліги Європи проти голландського "Хереенвена" - Марат провів на зеленому газоні 44 хвилини, вийшовши на заміну після перерви. Друга поява Ізмайлова у складі свого клубу сталося 7 грудня в грі чемпіонату Португалії. Тоді півзахисник вийшов уже в основному складі, але в перерві був замінений.