Українська правда

Після поразки "Барселоні" Шевченко розважався в ресторані до ранку

Сергей Шемшученко — 11 грудня 2009, 09:25

Після поразки "Динамо" у 6 турі Ліги чемпіонів Андрій Шевченко вирішив відволіктися від низки програшів.

Відразу після матчу з "Барселоною", сумний Шева відправився погуляти з друзями, мабуть, щоб хоч якось скрасити біль поразки. Близько пів на другу ночі машина футболіста з'явилася біля готелю "Інтерконтиненталь" - це улюблене місце відпочинку Андрія. До слова, зараз Шева тимчасово катається на чорному джипі "Мерседес", поки його пом'ятий в недавньому ДТП "Порше" знаходиться на ремонті, пише "Блик".

Футболіст піднявся в розкішний ресторан готелю. За словами джерела "Блик", там він розважався в гучній компанії. У розпал гулянь футболіст в одній сорочці вийшов на мороз проводити двох друзів.

Чоловіки обнялися, прощаючись. А потім Шева збігав у свій припаркований неподалік позашляховик, щоб узяти свою футболку. Цікаво, навіщо вона знадобилася Андрію? Швидше за все, або вирішив комусь подарувати, або захотів сам посидіти в ній за столом в ресторані.

Покинув готель Шева лише близько четвертої ранку. Він був явно стомлений і похмурий у цій веселій компанії. Хлопці та дівчата посміхалися, цілувалися на прощання, а на обличчі Андрія все ще залишалася гіркота програшу.