Українська правда

Туре: Нас у Києві чекає важка битва

Сергей Шемшученко — 8 грудня 2009, 12:13

"Барселону" у Києві чекає важка гра за мінусової температури.

Про це півзахисник каталонського клубу Яя Туре, який грав проти "Динамо" ще у складі донецького "Металурга".

"Впевнений, що і нас у Києві чекає важка битва: у "Динамо" добре організована команда, і їм дуже потрібна перемога. До того ж, там напевно буде мінусова температура, що для наших гравців незвично", - сказав футболіст.

"Мені подобається, як грають "Рубін" і "Динамо", а ситуація в групі дуже складна. Якщо казанці зіграють матч з "Інтером" в тому ж ключі, що й у Барселоні, то можуть розраховувати на успіх", - додав хавбек команди Гвардіоли.

"Як перемогти "Барселону"? Головне - ретельно працювати на полі. Як це робили всі 11 гравців "Рубіна" проти "Барселони" чи футболісти ЦСКА в Манчестері", - додав півзахисник. - "Рецепт успіху простий: треба викладатися на сто відсотків і всією командою відпрацьовувати на кожній ділянці поля".

"Пам'ятаю, перед першим матчем з "Рубіном" були розмови: мовляв, ми маємо без проблем перемогти з рахунком 3:0 або 4:0. Але я вже тоді говорив: обіграти казанців буде вкрай складно. Після першого матчу вся преса була шокована: кому ви програли?! А я відповідав: Казані! Цікавою і сильній команді. Зараз футбол такий, що заздалегідь результат ніколи не вгадаєш", - наводить слова гравця "Спорт-Экспресс".