Українська правда

Шевченко сам винен у ДТП?

Сергей Шемшученко — 8 грудня 2009, 11:31

Друга сторона дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 3 грудня на вулиці Мельникова у Києві, заявляє про вину нападника "Динамо" Андрія Шевченка.

Як розповів хокейний тренер Валерій Голдобін - чоловік водія автомобіля Honda CR-V Софії Голдобіної - в аварії винен сам футболіст, який на своєму автомобілі Porsche Panamera Turbo вартістю понад 200 000 доларів перевищив швидкість.

При цьому тренер чомусь нічого не став говорити про те, який же маневр намагалася виконати на своєму авто його дружина, яка виїхала на смугу авто Шевченка.

"Важко відповісти однозначно, хто винен у ДТП, оскільки в момент аварії мене не було в машині. Але я схильний вірити дружині. Вона каже, що не порушувала правила. Авто Андрія Шевченка їхало з перевищенням швидкості, це і стало причиною аварії", - цитує Голдобіна видання "Известия в Украине".

"Свідки? А що вони можуть сказати? Шевченко дуже пощастило, оскільки слідом за ним на джипі їхали його друзі. Їх і опитували працівники ДАІ. Природно, вони підтримали Андрія і в усьому звинуватили мою дружину", - сказав тренер.

За словами Шевченка та очевидців, Honda намагалася виконати розворот, перебуваючи не в крайньому третьому ряду, а в другому, і не помітила що наближається Porsche, який рухався саме третім рядом.