Українська правда

Ван Гал: На результатах "Баварії" позначилася велика кількість нових гравців

Сергей Шемшученко — 8 грудня 2009, 10:16

Той факт, що "Баварії" потрібна лише перемога в матчі останнього туру групового етапу Ліги чемпіонів з "Ювентусом", є серйозною мотивацією для мюнхенської команди.

Про це заявив головний тренер "Баварії" Луї ван Гал у коментарі офіційному сайту УЄФА.

"Шанси вийти в плей-офф у нас, є. Між "Ювентусом" і "Баварією" напередодні майбутнього матчу є одна істотна відмінність: Туріну буде достатньо нічиєї, тоді як нам необхідно перемагати. І це серйозна мотивація для нашої команди", - сказав голландець.

"Не можу сказати, що я задоволений результатами "Баварії" у нинішньому сезоні. Чесно кажучи, думав, ми швидше намацаємо свою гру, але позначилася велика кількість нових гравців і травми деяких футболістів. Однак, якщо ми обіграємо "Ювентус" і потім переможемо ще в двох чи трьох матчах поспіль, зможу сказати, що задоволений тим, як триває сезон", - сказав тренер Анатолія Тимощука.

"Перед матчем з "Юве" потрібно пам'ятати, що ми - "Баварія", ми можемо обіграти будь-кого. Хоча в той же самий час ми можемо і поступитися будь-кому з суперників. Такий футбол.

На вихідних "Ювентус" у важкому матчі обіграв "Інтер", що, не сумніваюся, додало Туріну впевненості у своїх силах. Однак перемогу в чемпіонаті Німеччини одержали і ми. Тому ми впевнені в собі", - сказав ван Гал.