Українська правда

"Динамо" випустило колекційні DVD про Андрія Шевченка

Сергей Шемшученко — 5 листопада 2009, 17:38

"Динамо, Київ ТБ" спільно з інтернет-магазином ФК "Динамо", Київ випустили колекційне DVD-видання фільму "Андрій Шевченко. "Динамо", Київ - Назавжди!".

Уболівальники зможуть простежити шлях улюбленого футболіста від перспективного гравця київського "Динамо" до визнаної зірки світового футболу. Нескінченна робота над собою, довгі роки тренувань, співпраця з кращими світовими тренерами і гра в найпотужніших європейських клубах зробили Шевченка кумиром мільйонів і допомогли досягнути вершин спортивного Олімпу.

З часів першого забитого м'яча 18-річного Андрія Шевченка за "Динамо" минуло 15 років запаморочливої спортивної кар'єри. Сьогодні він знову з подвійним ентузіазмом грає за улюблений клуб.

"Я справді надзвичайно задоволений, що повернувся в рідний клуб. Десять років мого життя минули в різних країнах Європи, і прийшов час повернутися додому, аби ще раз порадувати вболівальників "Динамо" і всієї України", - не втомлюється повторювати футболіст про своє повернення.

Захоплено вторять йому головний тренер команди Валерій Газзаєв і президент ФК "Динамо" (Київ) Ігор Суркіс, стверджуючи, що повернувся не просто Шевченко-футболіст, а символ "Динамо" і Герой України.

Фільм розповість глядачам про найцікавіші та найуспішніші матчі видатного футболіста, продемонструє найяскравіші моменти на ігровому полі і в житті і постарається розкрити секрет неймовірного успіху українського гравця.

ФК "Динамо"