Українська правда

Моуріньо: Я ризикнув, і ось, що з цього вийшло

Сергей Шемшученко — 5 листопада 2009, 00:53

Головний тренер "Інтера" Жозе Моуріньо, після перемоги над "Динамо" сказав, що він ризикнув у цій грі і тому виграв.

"У нас були деякі моменти, але команда не виконувала своє завдання. Однак ми випустили Мунтарі й Балотеллі, і гра налагодилася.

Газзаєву довелося змінити Мілевського, так що Лусіо зі своїм завданням впорався, хоча щодо цього були побоювання. Міліто й Балотеллі в другому таймі здорово зіграли в атаці.

Під час матчу я не думаю ні про що погане, це ні до чого. Моє завдання - робити все можливе, щоб допомогти своїй команді. Правда, не завжди виходить. Для страху не було часу. Коли пішов з поля Мілевський, і в атаці залишився один Шевченко, я зрозумів, що можу ризикнути. Чому? Тому що можу! І ось, що із цього вийшло", - цитує тренера dynamomania.com.

Перший тайм матчу з "Динамо" Моуріньо вважає рівним за грою.

"Перший тайм відбивав рівність сил у нашій групі, але потім був другий тайм. Коли команда втрачає момент за моментом, вона втрачає віру. Але не завжди. Коли за пару хвилин до кінця матчу ми зрівняли рахунок, це був слушний підсумок. І все закінчилося добре. Така Ліга чемпіонів!"

Не оминув Моуріньо і українських журналістів, які перед грою запитували в тренера, чому його команда не перемагає.

"Наш менталітет тепер зміниться й Ваш, журналістів, менталітет теж зміниться. У нас не будуть запитувати, чому ми не виграємо? Італія набрала 10 очок, і я уболіваю за італійський футбол, а Ви ні..."