Українська правда

Луческу: Потрібно підтвердити попередні досягнення в Лізі Європи

Сергей Шемшученко — 5 листопада 2009, 00:27

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу напередодні гри 4 туру Ліги Європи з "Тулузою" заявив, що його команди приїхала підтвердити невипадковість попередніх результатів.

"Буде дуже важлива гра для нас і для "Тулузи". Треба підтвердити ті досягнення, яких добилися до сьогоднішнього моменту в Лізі Європи. Знаємо, що відіграємо проти гарної команди.

Незважаючи на те, що ми вдома їх обіграли з рахунком 4:0, це краща команда в нашій групі. Ми прагнемо рухатися тим же шляхом, який розпочали з перемоги над "Сівасспором" і успішно продовжили матчами з "Брюгге", "Партизаном" і "Тулузою".

"Тулуза" останнім часом досить упевнено виглядає в чемпіонаті. Дуже задоволений, що встигнули перестелити поле: ми дивилися гру "Тулузи" із ПСЖ, і воно навіть на телевізійній картинці виглядало просто жахливо.

Ми добре вивчили один одного: усього лише два тижні тому зустрічалися в Донецьку, тому не думаю, що будуть якісь сюрпризи як з однієї, так і з іншої сторони.

Сподіваюся, гра буде видовищною, і глядачі залишаться задоволені її якістю. Хотілося б на цім новім полі показати всю нашу силу", - цитує Луческу сайт "Шахтаря".