Українська правда

Узбецький "Бунедкор" відмовився від Кубку СНД

Сергей Шемшученко — 27 жовтня 2009, 18:50

Ташкентський "Бунедкор" не буде брати участі в наступному розіграші Кубку Співдружності. Таке рішення головного тренера чемпіонів Узбекистану Луїза Феліпе Сколарі.

"Для нас важлива планомірна підготовка до нового сезону. Ми плануємо провести два навчально-тренувальні збори - один у Європі, інший в Азії. Участь у Кубку Співдружності, безумовно, хороша традиція, але, щоб досягти тих цілей, які перед нами поставлені, ми маємо намір провести гарну підготовку до нового сезону. Тому в наших планах немає участі в цьому турнірі", - заявив Сколарі.

Бразильський тренер додав, що турнір на штучному покритті може зашкодити футболістам.

Сколарі підтвердив, що мав пропозиції від турецьких клубів, однак не має наміру переходити у жоден з них і продовжить свою роботу в Узбекистані.

"Не буду приховувати, що на мого агента Жорже Мендеша виходили люди з Туреччини і пропонували роботу. Туреччина - гарна країна. Там з любов'ю ставляться до футболу. У цьому плані її можна порівняти з Бразилією. Але у мене контракт з "Бунедкором", і я маю намір відпрацювати його до кінця", - цитує Сколарі офіційний сайт ПФЛ Узбекистану.