Українська правда

Галаган: ФФУ вводить громадськість в оману

Сергей Шемшученко — 27 жовтня 2009, 17:49

Федерація футболу України вводить громадськість в оману, заявляючи, що прем'єр-ліга не погоджується перенести матчі 13 туру на весну 2010 року.

"ФФУ трішки вводить в оману громадськість. Ось вони наводять приклад, Франції, де перенесли тур. Якщо подивитися сайт французької Ліги, то можна дізнатися, що саме 7-8 числа, коли у нас Федерація хоче перенести тур, французи грають чемпіонат. Вони перенесли інший тур. А вони грають плей-офф так само, як і ми. Так що граємо майже за графіком Франції. Тому, вважаю, що ФФУ перекручує ситуацію", - сказав комерційний директор Прем'єр-ліги Вадим Галаган.

Нагадаємо, головний тренер збірної України Олексій Михайличенко звернувся до ФФУ та прем'єр-ліги з проханням зсунути матчі "Динамо", "Шахтаря" та "Дніпра" у 13-му турі на пару днів раніше. Однак отримав відмову ліги та перенесення усього туру на весну від виконкому ФФУ.

Водночас прес-аташе прем'єр-ліги Андрій Палаєв заперечує перенесення туру.

"На даний момент можу повідомити, що ми не переносимо тур і будемо грати за раніше спланованим графіком", - наводить слова функціонера ТСН.ua.