Українська правда

Нінкович хоче тривалої дискваліфікації Пашаєва

Сергей Шемшученко — 27 жовтня 2009, 12:40

Півзахисник "Динамо" Мілош Нінкович прокоментував ситуацію щодо епізоду у грі з "Дніпром", коли за порушення правил на сербу був вилучений Павло Пашаєв.

"Я не читав пресу і не хочу знати, що говорять з цього приводу в Дніпропетровську, Донецьку, Києві... Хто дивився цей матч, самі можуть зробити висновок, хто правий, а хто винуватий.

Усі знають: якщо гравець стрибає в суперника двома ногами - це червона картка. Уболівальникам провідних європейських чемпіонатів, думаю, немає потреби пояснювати, як карають за подібні порушення. Слава Богу, що я устиг вчасно увернутися. Якщо ж ні, то заробив би перелом ноги", - цитує Нінковича "Спорт-Экспресс в Украине".

Також Нінкович розповів, що Пашаєв не просив в його вибачення, і він би за такі порушення дискваліфіковував гравця на тривалий термін.

"Після гри я його не бачив. Та й про що говорити з людиною, що ледве не завдала мені серйозної травми і навіть не вибачилася? Я розумію, що для "Дніпра" цей двобій був так само важливий, як і для нас, але навіть принциповість матчу не дозволяє діяти так грубо.

Скажу вам більше: я б за подібні речі дискваліфікував аж ніяк не на три матчі. І не важливо, який клуб ти представляєш - "Динамо", "Дніпро", "Шахтар" або "Кривбас"...

Але я прекрасно розумію, що не вправі обговорювати рішення дисциплінарного комітету - я просто висловив свою думку. Подивимося, що вирішать компетентні люди."