Українська правда

Нінковіч: Моя заміна стала ключовою

Сергей Шемшученко — 17 вересня 2009, 08:54

Заміна Мілоша Нінковіча у другому таймі матчу групового турніру Ліги Чемпіонів проти "Рубіна" стала ключовою для перемоги київського "Динамо".

Про це заявив сам футболіст після матчу у Києві.

"Гра видалась важкою, але, слава Богу, у другому таймі вдалося додати й перемогти", - сказав він.

На думку Нінковіча, команда краще зіграла у другому таймі саме через його заміну. "Мене змінили. Я і так знаю, де зіграв не так, як міг. Хто знає, може це був ключовий момент гри. Може, якби я залишився на полі, то й не виграли б", - додав футболіст.

"Нам у лізі Чемпіонів забивали три - пам'ятаю, а щоб ми - ні. По-моєму, ніколи такого не було. Щоправда, "Байєру" з Леверкузена забивали чотири на "Олімпійському", коли я тільки прийшов у 2004 році", - сказав півзахисник.

"Здорово, що ми перемогли, і, якщо не помиляюся, ми зараз лідери групи. Думаю, що якщо ми і далі будемо так грати, то зможемо там і залишитися", - переконаний Нінковіч.

"У першому таймі "Рубін" дуже добре грав в обороні. Коли у команди щось не йде, треба робити зміни. Зробили - і справи пішли", - наголосив гравець команди Валерія Газзаєва.

"Великого хвилювання не було. Може, воно з'явилося, коли стало щось не виходити. Але все це виходило в другому. Шанси були. Шкода, що не забив. У нас було кілька моментів у першому таймі, але в другому їх було ще більше. Ми могли забити ще кілька м'ячів, а й трьох виявилося достатньо", - вважає сербський легіонер.

Нінковіч також вірить у шанси "Динамо" у наступному матчі проти "Барселони". "Думаю, є, хоча "Барселона" та "Інтер", напевно, зараз найсильніші команди в Європі. Після цієї гри, думаю, всі зрозуміли, що ми можемо грати з будь-якою командою", - сказав він.