Українська правда

Луческу: "Брюгге" має проблеми в захисті

Сергей Шемшученко — 17 вересня 2009, 08:49

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу впевнений, що нинішня Ліга Європи набагато сильніша за Кубок УЄФА.

Про це він розповів на передматчевій прес-конференції напередодні гри з "Брюгге".

"Ми стартуємо в турнірі, що ми добре знаємо - кілька разів ми вилітали з Ліги чемпіонів і продовжували участь у Кубку УЄФА. Однак зі зміною назви виріс імідж змагань. Думаю, що цей турнір набагато сильніше колишнього Кубка УЄФА, тому що багато груп Ліги Європи нічим не програють групам Ліги чемпіонів, а деякі, можливо, і сильніші.

Так що зайняти перше або друге місце в групі для того, щоб грати навесні наступного року в плей-офф, буде складно. Природно, у цьому сезоні ми хочемо виправдати довіру і нашого президента, і наших уболівальників, що чекають від нас виходу з групи й участі в наступних етапах Ліги Європи, цитує Луческу офіційний сайт "Шахтаря".

Також Луческу кілька слів приділив "Брюгге".

"Ми дуже добре вивчили цю команду, дивилися її останні ігри. "Брюгге" - команда, що добре атакує, особливо за підтримки своїх уболівальників. Суперник створює дуже багато моментів, але має деякі проблеми в обороні. Ми аналізували гру "Брюгге" у Лізі чемпіонів з познаньским "Лехом". Думаю, усе-таки ми маємо більше досвіду. Будемо сподіватися, що це позначиться на грі. Про конкретних гравців і тактичні задуми не хотілося б говорити."