Українська правда

Шовковський: Не бачу своєї провини у пропущеному м'ячі

Сергей Шемшученко — 17 вересня 2009, 08:41

Олександр Шовковський не бачить своєї провини у пропущеному м'ячі після виконання штрафного аргентинцем Домінгесом у стартовому матчі Ліги Чемпіонів про "Рубіна".

Про це воротар "Динамо" заявив одразу після матчу.

"Вважаю, дуже вдало увійшов до гри Олег Гусєв. В цілому, всі заміни, проведені головним тренером, відіграли дуже важливу роль у матчі й вплинули на остаточний результат", - сказав голкіпер чемпіонів України.

Шовковський також зізнався, що не пам'ятає, коли команда в останній раз забивала три м'ячі. "Якщо чесно, не це важливо, а те, що ми виграли. Це дуже важливий крок, бо наступні дві зустрічі - виїзні і дуже важкі", - наголосив воротар.

Голкіпер "Динамо" не бачить своєї провини у пропущеному м'ячі. "Вона була б, якби м'яч залетів у той кут, де я стояв. А так - чудове виконання штрафного удару", - додав футболіст.

"Я не послизнувся. Якщо ви уважно подивитеся повтор, то побачите, що три гравці "Рубіна" стали ніби продовженням стінки, повністю закривши мені огляд. Я не бачив, ні хто бив, ні куди летить м'яч. Побачив тільки над ним, коли він вже був над стінкою", - розповів Шовковський.