Українська правда

Шевченко: "Динамо" не має права на інший результат, крім переможного

Сергей Шемшученко — 16 вересня 2009, 08:52

Київське "Динамо" у стартовому матчі Ліги Чемпіонів проти казанського "Рубіна" не має права на інший результат, крім переможного.

Про це заявив нападник киян Андрій Шевченко.

"У нас немає права на інший результат, крім переможного. Адже ми стартуємо в Лізі чемпіонів перед своєю публікою, а про її вимогливості складають легенди. Все буде залежати від того, як ми налаштовані на гру і чи зможемо зберегти холоднокровність до останніх хвилин", - сказав Шевченко "Спорт-Експресу".

"Десять років "Динамо" не піднімалося в групі вище третього місця, і мені здається, пора цю неприємну традицію зламати", - додав футболіст.

За словами нападника, Сергій Ребров звернув увагу динамівців на деякі деталі гри "Рубіна". "Але ми і без того добре знайомі з манерою гри казанської команди. Тепер головне використовувати це знання на полі", - наголосив Шевченко.

"Позиція правого півзахисника, на якій я зіграв з "Металістом", для мене нова, і до неї ще треба звикнути. Тут і обсяг роботи значно більше, і вимоги інші. Але адаптація зайняла не так багато часу: після перерви відчув повну впевненість у своїх силах. Наскільки я розумію, цей експеримент був не разовим, і в одному з найближчих матчів у мене з'явиться можливість закріпити знайдені навики.

Мені здається, ми повинні пресингувати "Рубін" з перших хвилин. Про недооцінку казанців не може бути й мови - випадково чемпіонат Росії не виграють. "Рубін" вражає і в нинішньому сезоні - казанці забивши більше за всіх м'ячів і найменше пропустили", - розповів гравець.