Українська правда

Ребров розповів одноклубникам про "Рубін"

Сергей Шемшученко — 16 вересня 2009, 08:48

Екс-нападник казанського "Рубіна" та теперішній тренер "Динамо" Сергій Ребров поділився з одноклубниками інформацією про перших суперників у Лізі Чемпіонів.

Про це розповів голкіпер київського "Динамо" Олександр Шовковський.

"З Ребровим про "Рубін" говорив. Це була невелика розмова в неформальній обстановці. Але я певну інформацію отримав. Бачив більшість останніх матчів "Рубіна". Зокрема, суботню гру з "Сатурном". Окрім того, намагався не пропускати огляди матчів за участю "Рубіна", - сказав футболіст.

На думку воротаря, "Рубін" - дуже хороша команда, яка не перший рік грає одним складом.

"Рубін" грамотно будує свою гру як в обороні, так і в атаці. Не даремно вони в останніх матчах чемпіонату Росії показують такі результати: якщо я не помиляюся, то в десяти іграх у казанців немає жодної поразки, лише одна нічия. Сюрпризів варто очікувати від всіх гравців казанців, бо ця команда складена з кваліфікованих виконавців. З упевненістю можу сказати, що "Рубін" перебуває у хорошому функціональному і психологічному стані.

Нас чекає дуже непростий матч. Все буде залежати від того, наскільки нам вдасться реалізувати свої можливості. Безумовно, велика увага буде приділятися тому, щоб у нашій грі не було помилок", - цитує Шовковського Dynamo.kiev.ua.