Українська правда

Григоришин продовжить війну з Суркісом за "Динамо"

Сергей Шемшученко — 9 вересня 2009, 19:11

У Великобританії буде продовжено розгляд позову компанії Pacific International Sports Club Ltd на чолі з Костянтином Григоришиним до до компанії Ігоря Суркіса та інших акціонерів ФК "Динамо".

24 липня Вищий Суд Англії своїм рішенням встановив, що у компанії є право і підстави продовжувати судовий розгляд з Soccer Marketing International Limited (англійська компанія під контролем сім'ї Суркіса).

Суд дав дозвіл компанії Григоришина звернутися до Англійського Апеляційного суду для подачі індивідуального позову на адресу пана Суркіса особисто, його партнерів і команій, які їм належать.

Pacific International Sports Club Ltd наполягає на тому, що нинішній склад акціонерів і розподіл акцій ФК "Динамо" є незаконними. Компанія заявляє, що буде всіма правовими шляхами добиватися визнання незаконності операцій з акціями ФК "Динамо" в період з 2001 року.

За текстом заяви, Pacific International Sports Club Ltd прикладатиме максимум зусиль для відновлення і реалізації своїх майнових прав, згідно яким ця компанія має підстави і намір володіти контрольним пакетом ФК "Динамо".

"Экономические известия"